Kérdése van? Hívjon minket! (H-P: 8:00-16:30) +36203769773

CXS Munkaruha

CXS Munkaruha, amelyre jellemző a minőségi, divatosság és a minden árszegmensben fellelhető kínálat. Cégünk elkötelezett híve a cxs munkaruházatnak.

Vevői visszajelzések alapján az ár/érték arány kiváló, munkavédelmi cipői bakancsai kényelmesek. A ruházat strapabíró anyagból készült.

A cxs munkaruhát 6 különböző termékcsoportba sorolhatjuk. Megtalálhatjuk közte a hagyományos munkaruhát, amely 100% pamut alapanyagból készült, 6 féle színválasztékban és igen széles mérettartományban.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a fényvisszaverős ruházatra, így a hagyományos ruhát kiegészítették fényvisszaverő elemekkel.

Ha mégsem hagyományosra vágysz, hanem valami modernebbre, akkor neked találták ki az orion vagy sirius munkaruha családot. Az orion termékcsalád is széles mérettartományú és színekben is bővelkedik. A sirius ruházat, pedig egyszerűbb, de mégis tartós kivitelével varázsolja el vásárlóinkat. Kényelmes, tartós viseletek, műszál és pamut keveréke.

Amennyiben állandóan meleg helyen dolgozol vagy csak nyárra szeretnél egy kényelmes szellés viseletet, abban az esetben ajánljuk a phoenix termékcsaládot, mely árban nagyon kedvező, mondhatni olcsó. Vékony anyagának köszönhetően kellemesebb viseletet biztosít a melegebb munkakörülményeknél.

A csúcskategóriát a stretch (sztreccs) munkaruha képviseli, mely igen praktikus zsebeivel és komplett (pulóver, nadrág, kabát) választékával, kényelmével és magas (98%) pamut tartalmával varázsolja el vásárlóinkat.

Szűrés