Kérdése van? Hívjon minket! (H-P: 8:00-16:30) +36203769773

CXS Munkaruha

Erre a munkaruha gyártóra jellemző a minőség, divatosság és a minden árszegmensben fellelhető kínálat. Csapatunk elkötelezett híve a cxs munkaruházatnak, amelyet teljes szívből tudunk minden kedves vásárlónknak ajánlani. 

A cxs munkaruházat kollekciójában a hagyományos munkaruhától egészen a legmodernebb, legpraktikusabb és nagyon strapabíró munkaruháig minden megtalálható.

Ha nem hagyományos munkaruhára vágysz, hanem valami modernebbre, akkor neked találták ki az orion vagy sirius munkaruha családot. Az orion termékcsalád is széles mérettartományú, és szín választékban is bővelkedik. A sirius ruházat, pedig egyszerűbb, de mégis tartós kivitelével varázsolja el vásárlóinkat. jellemzője, hogy kényelmes, tartós viseletű, műszál és pamut keveréke.

A csúcskategóriát a cxs stretch (sztreccs) munkaruha képviseli, mely igen praktikus zsebeivel és komplett (pulóver, munkásnadrág, munkavédelmi kabát) választékával, kényelmével és magas (98%) pamut tartalmával varázsolja el vásárlóinkat.


Vevői visszajelzések alapján az ár/érték arány kiváló, munkavédelmi cipői bakancsai kényelmesek. A ruházat strapabíró anyagból készült.

A cxs munkaruhát 6 különböző termékcsoportba sorolhatjuk. Megtalálhatjuk közte a hagyományos munkaruhát, amely 100% pamut alapanyagból készült, 6 féle színválasztékban és igen széles mérettartományban.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a fényvisszaverős ruházatra, így a hagyományos ruhát kiegészítették fényvisszaverő elemekkel.

Amennyiben állandóan meleg helyen dolgozol vagy csak nyárra szeretnél egy kényelmes szellés viseletet, abban az esetben ajánljuk a phoenix termékcsaládot, mely árban nagyon kedvező, mondhatni olcsó. Vékony anyagának köszönhetően kellemesebb viseletet biztosít a melegebb munkakörülményeknél.


Szűrés