Kérdése van? Hívjon minket! (H-P: 8:00-16:30) +36203769773

CXS Orion munkaruha

A CXS Orion munkaruha kollekció szintén beletartozik a hagyományos és hosszú ideje tartó forgalmazott munkaruha gyűjteménybe, amelyekben folyamatosan törekszünk fejlesztésre és innovációra. Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a megfelelő méretet, sokkal nagyobb mérettartományt alakítottunk ki. A láthatóság javítása érdekében vannak olyan fényvisszaverő kiegészítők, amelyek elősegítik viselőjének biztonságát gyenge fényviszonyú körülmények között is.
A CXS Orion vásárlóink kedvencévé vált köszönhetően a dupla tartós varrásnak, kifinomult megjelenésének és az intelligens zsebeknek. A nagy színválaszték és méretválaszték miatt a munkaruha praktikus választássá vált.

Fényvisszaverő kiegészítők

A Cxs orion kollekció munkaruhán találhatóak vékony fényvisszaverő csíkok, hogy növeljék viselőjének láthatóságát.

Többfunkciós zsebek

A Cxs orion munkaruha kollekció munkásnadrágja oldalsó többfunkciós zsebbel rendelkezik, amely számos szakma számára széles választékot kínál a szerszámok és felszerelések számára.

Megerősített térd

A cxs orion nadrág térdét 600D poliészterrel erősítették meg, továbbá lehetőséget biztosítanak, hogy a bele való térdvédőket be lehessen illeszteni.

A munkaruha családba tartozik téli kabát, kantáros nadrág, derekas munkásnadrág, rövidnadrág, téli bélelt derekas nadrág.


Szűrés
Ár
 (Ft)
0 Ft - 24 690 Ft
Méret
Színe
Anyag
Anyagvastagság