Kérdése van? Hívjon minket! (H-P: 8:00-16:30) +36203769773

Méret csere

Webáruházunkban elérhető már a méretcsere szolgáltatás is!

Kicsi vagy nagy lett a termék? Esetleg másik színre gondolt? Időközben meggondolta magát és esetleg másik termékre szeretné kicseréltetni?

Csak hibátlan, maximum felpróbálás erejéig használt terméket tudunk cserélni.

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket a gyorsabb és pontosabb csere érdekében. 

Fontos! Amennyiben a méretcsere szolgáltatást választja, úgy csak címre tudunk csere csomagot küldeni, csomagpontra nem!

Visszaküldési módok:

    1. Csere az üzletben: A cserélni kívánt terméket - előzetes egyeztetés után - személyesen be tudja hozni üzletünkbe, ahol azt kicseréljük.
    2. A rossz méretű termék visszaküldése címünkre: A nem megfelelő méretű árucikket vissza tudja küldeni címünkre (4M Márkabolt Kft, 3300, Eger, Sas út 94) bármilyen futárszolgálattal. Amint beérkezett a csomag, úgy küldeni fogjuk a jó méretű, típusú, színű terméket, amit előzőleg kiválasztott.
    3. Méretcsere szolgáltatás: A méretcsere szolgáltatást GLS partnerünk segítségével végezzük. Ebben az esetben előzetes egyeztetés után, küldjük a jó méretű terméket GLS-el. A kézbesítéskor  a futár elkéri öntől a cserélni kívánt terméket. Az ön által visszaküldött árut kérjük minden esetben csomagolja be, mert csak így tudja a futár felvenni. Megcímezni nemszükséges a csomagot, mert a futárnál lesz a csere címke is. Az eredeti számlát kérjük tartsa meg, ne küldje vissza! A csere csomag díja: 2500Ft, amit vagy a futárnál vagy előre utalással tud rendezni. 

A *-al jelölt mezők kitöltése szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket a csere meggyorsítása érdekében:

 

Termék csere módja *