Kérdése van? Hívjon minket! (H-P: 8:00-16:30) +36203769773

CXS Sirius Munkaruha

A CXS sirius munkaruha család két sorozatból áll.

Az új, Sirius Brighton munkaruhák szakítanak a már megszokott, unalmassá vált ruhák színvilágával, és fiatalos megjelenést biztosítanak viselőjének.
Az első a CXS sirius Brighton sorozat, amely fekete vagy szürke anyagból készül, és amelyet jól látható sárga, narancssárga vagy piros szín egészít ki. Ennek célja, hogy különlegessé tegye a ruhát, főleg a láthatóság fokozása és a munka közbeni biztonság növelése érdekében.
A második sorozat a cxs sirius munkaruha család, amely többnyire szürke-fekete anyagból készül, zöld és narancs apró kiegészítéssel.
Ebben a gyűjteményben a mellények, munkásnadrágok, kabátok és kantáros nadrágok is találhatóak.
Sok multifunkcionális zsebet fejlesztettek ki, hogy a lehető legtöbb szakma elvárásait kielégíthessék. Ezzel biztosítva, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek megfelelően a munkaeszközök és felszerelések tárolásának kényelmes módját.

A cxs sirius kollekcióa tartozó kabátok lehetővé teszik viselőinek, hogy az ujjvégek méretét precízen állítsák be, hogy az egész nap kényelmesen viselhető legyen.

A cxs sirius munkaruha zsebei intelligens elrendezésüknek köszönhetően rengeteg helyet biztosítanak különféle munkaeszközök számára, ami a használója maximális elégedettségét eredményezi.

A Cxs Sirius kollekció nadrágjaiba térdvédőket is bele lehet helyezni, hogy növeljék a munkavállalók kényelmét és a nadrág tartósságát is.


 
Szűrés
Ár
 (Ft)
0 Ft - 26 750 Ft
Méret
Színe
Anyag
Anyagvastagság