Kérdése van? Hívjon minket! (H-P: 8:00-16:30) +36203769773

Cerva Munkaruha

Széles választékkal várjuk azon vásárlóinkat, akiknek felkeltette érdeklődését a cerva munkaruha. A piac kínálatát szinte teljesen lefedő cerva cég gondoskodik munkaruháival és védőfelszereléseivel, hogy a felhasználók legtöbb igényét lefedjék. Az olcsóbbtól a prémiumig minden terméket megtalálsz!

Cerva munkaruha, csak természetesen. Ezzel a szlogennel robbantak be az amúgy is már népszerű munkaruha és munkavédelmi termékeket gyártó cég a köztudatba.

A gyártó, azaz a cerva arra összpontosít, hogy segítségére legyen a felhasználóknak a megfelelő egyéni védőeszközök használatban a lehető legnagyobb biztonságra törekedve.

Az egyéni védőeszközök követelményei állandóan változnak, a cerva munkaruha pedig folyamatosan követi ennek változásait. Termékeiket nem csak funkció szempontjából fejlesztik, azért, hogy a felhasználóik számára a lehető legjobb védelmet biztosítsák, hanem azért is, hogy ezek a termékek igazán kényelmesek legyenek és közben legalább olyan jó megjelenéssel rendelkezzenek.

Idén bemutatásra került a vadonatúj Trifibetex, amely kifejezetten a Cerva munkaruhákban találhatóak meg, egyedileg fejlesztve. Ez az anyag olyan kényelmet és mozgásszabadságot biztosít viselőjének, mintha szabadidő ruhát viselne.

Fontos kiemelni, hogy a cél az, hogy a cerva munkaruha minél közelebb legyen az aktuális divatirányzatokhoz. Emiatt a nadrágok 4 különböző fazonnal, szabással készülnek, így kielégítve a legtöbb igényét a felhasználóknak.

Szűrés